SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 års produktionserfaring

Mærkemaskine med tre sider

Denne blog viser dig applikationer og funktioner om en etiketmaskine med tre sider.Lad os lære mere om etiketteringsmaskine med tre sider!

Mærkningsmaskine med tre sider1

Det kan arbejde alene eller deltage i produktionslinjen.

Hele udstyret er hovedsageligt lavet af rustfrit stål og højniveau aluminiumslegering.Hele strukturen er stærk og harmonisk.

Til flad flaske, firkantet flaske og krumning overflade flaske, maskinen vedtager tre sider Synkron guide stiv plast kæde, som automatisk sikrer, at etiketten på den centrale linje.

Mærkningsmaskine med tre sider2

Funktioner

Kraftig funktion;én maskine kan bruges på fire slags flasker (firkantede, runde, flade og unormale flasker)

God mærkningspræcisionog stabilitet;Pænt, ingen rynker, ingen boble.

Mærkningsmaskine med tre sider3
Mærkningsmaskine med tre sider4
Mærkningsmaskine med tre sider5
Mærkningsmaskine med tre sider6

Det vedtager fleksibel top-press struktur og guide struktur.Det smarte design, som giver brugeren mulighed for mekanisk at justere nogle strukturkombinationer og etiketoprulning, gør det nemt at justere etiketpositionen frit.

Har den automatiske detekteringsfunktionat stoppe mærkningen, hvis der ikke er nogen flaske og automatisk korrigerende funktion, hvis der ikke er nogen etiket.Det løser fejlmærkningsproblemet forårsaget af etiketrulle.

Vedtag standardPLC+ berøringsskærm+ stepmotor+ standard sensor elektrisk styresystem.Høj sikkerhedskoefficient; Komplet engelsk skrivning menneske-maskine-grænseflade;Har avanceret fejlpåmindelsesfunktion og funktionsundervisningsfunktion;praktisk at bruge og nem at vedligeholde.

Mærkningsmaskine med tre sider7

Indlægstid: Okt-08-2022